logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

НАЈАВА

Viva harmonika 2019 plakat koncert

Поштовани пријатељи музике а нарочито хармонике позивамо Вас на трећи по реду фестивал "VIVA HARMONIKA" 
 
Отварање фестивала је у петак 22.марта 2019.године концертом Крагујевачког академског оркестра у великој сали Центра за културу и уметност у 19:00 сати. Улаз је слободан.
 
          23. и 24. март 2019. године су такмичарски дани који се одржавају у Алексиначкој гимназији. Улаз је такође слободан.
 
Предфестивалско вече 21.марта 2019.године биће обележено концертом "Сећање на Брацка Станковића"
Концерт је посвећен прерано преминулом наставнику хармонике и оркестра ОМШ "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу а наступиће студенти ФУ - Ниш из класа проф. Миљана Бјелетића, Николе Пековића а наступиће и мр Дејан Живковић, наставник стручног предмета. Концерт ће бити одржан у сали "Дом омладине" ЦКУ у Алексинцу. Улаз слободан.
 
Добродошли на трећи фестивал "VIVA HARMONIKA"

20180615 184242 MediumУ петак 15.јуна 2018.године одржан је годишњи концерт ОМШ "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу. По традицији ово је прилика када се наброје сви успеси ученика на такмичењима у школској години и када се део њих представи публици. И ова школска година је обележена великим бројем награда и у том погледу спада у ред најуспешнијиг година у дугој традицији школе. Ученици школе су освојили 53 прве награде од тога 4 лауерата, 18 других награда, 12 трећих и једну похвалу. Сва такмичења су била републичког а већина и међународног нивоа. Овом приликом су уручене дипломе ученицима од стране школе али су дипломе примили и наставници који су припремали ученике за такмичења њих 18 и три корепетитора, клавирска сарадника. Честитке од колектива за остварене успехе наставницима и ученицима.

 

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

Copyrigcht © 2019 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац