logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

НАЈАВА

Viva harmonika 2019 plakat koncert

Поштовани пријатељи музике а нарочито хармонике позивамо Вас на трећи по реду фестивал "VIVA HARMONIKA" 
 
Отварање фестивала је у петак 22.марта 2019.године концертом Крагујевачког академског оркестра у великој сали Центра за културу и уметност у 19:00 сати. Улаз је слободан.
 
          23. и 24. март 2019. године су такмичарски дани који се одржавају у Алексиначкој гимназији. Улаз је такође слободан.
 
Предфестивалско вече 21.марта 2019.године биће обележено концертом "Сећање на Брацка Станковића"
Концерт је посвећен прерано преминулом наставнику хармонике и оркестра ОМШ "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу а наступиће студенти ФУ - Ниш из класа проф. Миљана Бјелетића, Николе Пековића а наступиће и мр Дејан Живковић, наставник стручног предмета. Концерт ће бити одржан у сали "Дом омладине" ЦКУ у Алексинцу. Улаз слободан.
 
Добродошли на трећи фестивал "VIVA HARMONIKA"

IMG 20180925 180639 MediumКао и сваке године, у складу са нашом малом традицијом, крајем септембра музичка школа приређује концерт којим пожели добродошлицу својој најмлађој генерацији ученика, полазника у први разред. Ово је била прилика да се окупи генерација првака школске 2018/2019. године иначе, 53. генерација школе. Након обраћања директор школе Марка Јеленића који је поздравио присутне ученике и родитеље уследили су наступи ученика школе са свих инструмената. На овај начин уводимо нове ученике у свет музике, упознајемо их са важним сегментом рада наше школе а то је концертна делатност, развијамо навику праћења концерата и њихову општу музичку културу. Још једном, ДОБРОДОШЛИ ПРВАЦИ.

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

Copyrigcht © 2019 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац