logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

НАЈАВА

ПОЧЕО УПИС ПРАВАКА ЗА ШКОЛСКУ 2019/2020 ГОДИНУ
         Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу, почела је упис нових полазника за школску 2019/2020.годину. Упис ученика се врши на основу резултата пријемног испита а места има за клавир, хармонику, флауту, кларинет, виолину, соло певање и гитару. Број ученика је ограничен па пријављивање за упис траје док има слободних места. Пријава као и провера музичких способности почиње 20. и траје до 24. маја 2019.године У ПЕРИОДУ ОД 13:00 ДО 20:00 САТИ У ПРОСТОРИЈАМА ШКОЛЕ А ТО ЈЕ ЛЕВО КРИЛО "ДОМА КУЛТУРЕ". Заинтересовани ученици са територија општине Ражањ и Соко Бања могу се јавити у просторијама основних школа у којима раде издвојена одељења музичке школе из Алексинца. 
                                  
ПОЖУРИТЕ БУДУЋИ ПРВАЦИ И ДОБРОДОШЛИ У ВЕЛИКУ ПОРОДИЦУ МУЗИЧКИХ УМЕТНИКА

  IMG 20190420 113450 MediumНа управо завршеном фестивалу "Златна нота" у Доњем Милановцу учествовало је чак 11 наших ученика са одсека гитаре, 9 њих из класе наставника Петра Јовановића и 2 ученика у класи Ружице Митић. Сви су се вратили са освојеним наградама.

     Лука Рајић : I НАГРАДА; Борис Милојевић, класа П.Јовановић - I НАГРАДА; Мина Дикићкласа П.Јовановић - НАГРАДА; Ђорђе Митић, класа Р.Митић - I НАГРАДА; Немања Дичић, класа П.Јовановић - II НАГРАДА; Милица Марковић, класа П.Јовановић - II  НАГРАДА; Коста Ћопић, класа П.Јовановић - II НАГРАДА; Павле Станимировић, класа П.Јовановић - II НАГРАДА; Лазар Стаменковић, класа П.Јовановић - II НАГРАДА; Јустина Јакшић, класа Р.Митић - II НАГРАДА; Аlекса Бранковић, класа П.Јовановић - III НАГРАДА;IMG 20190420 121333 Medium
     Учешће наших ученика на овом фестивалу је већ традиционално али и освајање награда па већ другу годину за редом користимо прилику да вредне ученике наградимо и излетом. Прошле године је посећен комплекс Лепенски вир а ове године тек отворена реновирана тврђава Голубачки град. Лепо искуство наших ученика као награда за њихов труд. 
     Честитамо свим ученицима и њиховим наставницима.

 

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

Copyrigcht © 2019 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац