logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

ПОЧЕО УПИС ПРАВАКА ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021. ГОДИНУ

         Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу, почела је упис нових полазника за школску 2020/2021. годину. Упис ученика се врши на основу резултата пријемног испита а места има за клавир, хармонику, флауту, кларинет, виолину, соло певање и гитару. Број ученика је ограничен па пријављивање за упис траје док има слободних места.

У складу са одлуком Владе Р Србије о обустави непосредног образовно васпитног рада од 16.03.2020.године и у складу са мерама прописаним у циљу заштите становништва и спречавања ширења вируса COVID 19 а док траје ванредно стање на територији Р Србије, информисање заинтересованих, пријаваза упис као и провера музичких способности обављаће се путем дигиталних облика комуникације.

СОЛО ПЕВАЊЕ

Позивамо СВЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ  да се за пријаву, информације и питања обрате наставници соло певања Милици З.Красић путем мејла : milicazkrasic@gmail.com.

 Додатне информације и детаљан информатор о раду одсека доступни су на фејсбук страници https://www.facebook.com/milicazkrasic.milediklarik и сајту школе www.muzickaaleksinac.edu.rs.

У непосредном контакту са наставницом, који ће уследити, бићете додатно информисани и упознати са начином провере музичких способности и потребном документацијом за упис.

Упис ученика траје док има слободних места. (ПРЕУЗМИ ИНФОРМАТОР)

 

ХАРМОНИКА, КЛАВИР, КЛАРИНЕТ, ВИОЛИНА, ФЛАУТА И ГИТАРА

 

Позивамо СВЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ  да се за пријаву, информације и питања обрате непосредно наставницима према изабраном инструменту. Детаљани нформатор о раду школе за све инструменте доступан је на сајту школе као и на фејсбук страници школе https://www.facebook.com/omsaleksinac/

У непосредном контакту са наставницима бићете додатно информисани и упознати са начином провере музичких способности и потребном документацијом за упис.

Упис ученика траје док има слободних места. (ПРЕУЗМИ ИНФОРМАТОР)

МАТИЧНА ШКОЛА У АЛЕКСИНЦУ

ХАРМОНИКА :                      Александар Станковић 0604882679

ВИОЛИНА :                           Емилија Ивановић 0643457643

КЛАРИНЕТ :                         Немања Стојадиновић 0640510152

ФЛАУТА :                              Марија Поповић 0613074945

КЛАВИР :                              Христина Лазаревић  0631321245 

                                              Маја Ранђеловић 0603994527

ГИТАРА :                               Страхиња Анђелковић 0638735393

 

ИЗДВОЈЕНО ОДЕЉЕЊЕ У РАЖЊУ

КЛАВИР, ХАРМОНИКА :        Милош Стоиљковић 0641395161

ВИОЛИНА, КЛАРИНЕТ :        Миља Миловановић 0638357177

ИЗДВОЈЕНО ОДЕЉЕЊЕ У СОКОБАЊИ

КЛАВИР, ХАРМОНИКА :        Милица Божић Антић 0658884481

ВИОЛИНА, ГИТАРА :             Ружица Митић 0606133313

                           

ПОЖУРИТЕ БУДУЋИ ПРВАЦИ И ДОБРОДОШЛИ У ВЕЛИКУ ПОРОДИЦУ МУЗИЧКИХ УМЕТНИКА

DSC 0889 MediumНакон бројних иницијатива и готово вапаја за помоћ у решавању проблема школског простора ОМШ "Владимир Ђорђевић" је од локалне самоуправе Општине Алексинац добила на коришћење зграду у улици Момчила Поповића бр.76. Овај објекат је под заштитом Завода за заштиту споменика културе из Ниша а у власништву Општине Алексинац која је издвојила знатна финансијска средства за реконструкцију и адаптацију првог нивоа објекта. Ово је први конкретан корак који је учињен у циљу ублажавања вишедеценијског проблема непостојања школске зграде и неадекватности расположивог школског простора за музичку школу у Алексинцу. Велику захвалност дугујемо DSC 0893 Mediumлокалној самоуправи и нарочито председнику оптине Ненаду Станковићу који је овим показао разумевање и бригу за све облике образовања на територији наше општине а притом је потврдио и намеру да даљим улагањем допринесе завршетку радова на објекту. До сада је реконструисан први ниво а следи и уређење високог поткровља, подрума и фасаде зграде. По завршетку радова ово ће бити репрезентативни објекат у нашем граду јер га краси дух старих градских времена. Настава која ће се овде одвијати биће реализована у јако добрим условима а опремањем једне веће просторије добијена је мала, камерна концертна сала која је недостајала нашем граду. 

DSC 0909 Medium

DSC 0915 Medium

DSC 0921 Medium

 
 

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

Copyrigcht © 2020 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац