logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Poštovani, ovim putem Vas obaveštavamo da će se u Aleksincu 2018. godine održati Drugi Internacionalni Festival harmonike i kamerne muzike „VIVA HARMONIKA“. Festival će biti održan od 16. do 18. marta 2018.godine i dalje sa osnovnom idejom promovisanja harmonike, jačanje interesovanja prema harmonici ali i prema muzici generalno kod dece i promovisanje mladih izvođača na harmonici.

I ove godine će program festivala, pored takmičarskog dela, obuhvatiti i koncerte na kojima će se predstaviti umetnici na harmonici.

Svečano otvaranje takmičenja biće održano u petak 16. marta 2018. godine. dok narednih dana sledi takmičarski deo i završni koncert prvoplasiranih takmičara, dodela nagrada, pehara i diploma najuspešnijim učesnicima.

Takmičenje organizuje OMŠ „Vladimir Đorđević“ u Aleksincu u saradnji sa Centrom za kulturu i umetnost i Aleksinačkom gimnazijom.

Potrudićemo se da ponovo budemo dobri domaćini, nadamo se da ćete se lepo osećati u našem gradu, da će vam biti prijatno i da ćete odavde poneti lepe uspomene.

Dobrodošli na Drugi Internacionalni Festival   „VIVA HARMONICA“ 2018.

JEDINSTVENA TABELA SA REZULTATIMA 2018.

PRIJAVA VIVA HARMONIKA 2018.

VIVA HARMONIKA PROPOZICIJE 2018.

SATNICA TAKMIČENJA

SPISAK ŽIRIJA PO KATEGORIJAMA

REZULTATI SVIH KATEGORIJA 2017.

 

НАША ХИМНА

Smotra horova

Copyrigcht © 2018 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац