logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

Levi baner

ПОШТОВАНИ УЧЕНИЦИ,
настава у Основној музичкој школи "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу, почиње 01.септембра 2020. године. Настава ће се одвијати по основном моделу за све ученике од првог до завршних разреда, што значи да је заснована на непосредном раду у школи. Обавештавамо све ученике, родитеље и законске старатеље да ће се најстрожије поштовати све наложене мере и стручна упутства за рад школа у школској 2020/2021. години. Нарочито ће се инсистирати на поштовању Упутства о мерама заштите здравља ученика и запослених за основне и средње школе. Са садржином овог и других релевантних докумената можете се упознати овде на сајту школе под одељком ДОКУМЕНТА. Сви ученици ће бити детаљно упознати са правилима понашања и поступања у новонасталим околностима рада у току прве недеље септембра а 31. августа 2020. године биће организован пријем првака ради детаљног информисања и договора око распореда часова. Сва питања израде распореда и планирања наставе биће обављена на индивидуалном нивоу преко разредних старешина ученика, односно наставника инструмената којима сви родитељи и законски старатељи могу да се обрате на доступне телефоне или да контактирају школу. Истичемо да је рад у музичким школама облик рада са најмањим ризиком по здравље ученика будући да се настава инструмената одвија индивидуално.
Са вером да ће наредна школска година протеђи боље од претходне и да ће је обележити добри резултати ученика и наставника колектив музичке школе у Алексинцу ЖЕЛИ СВИМ СВОЈИМ УЧЕНИЦИМА СРЕЋАН ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ А ПРВАЦИМА СРЕЋАН ПОЛАЗАК У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ "ВЛАДИМИР ЂОРЂЕВИЋ" У АЛЕКСИНЦУ.
 
 ОБАВЕШТЕЊЕ О РЕАЛИЗАЦИЈИ НАСТАВЕ ОД 30. 11. 2020. ГОДИНЕ И ИЗМЕНИ ШКОЛСКОГ КАЛЕНДАРА О ОБРАЗОВНО-ВАСПИТНОМ РАДУ У ШКОЛСКОЈ 2020/2021. ГОДИНИ
Поштовани ученици овим путем Вас обавештавамо да ће у складу са најновијим препорукама и мерама надлежних у циљу заштите здравља ученика и запослених у школама настава у ОМШ "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу бити организована У ПОТПУНОСТИ ОНЛАЈ ЗА СВЕ РАЗРЕДЕ почев од понедељка, 30.11.2020. године.
 
Прво полугодиште се завршава 18.децембра 2020. године, зимски распуст траје од 21.децембра 2020. године до 15.јануара 2021. године а друго полугодиште почиње 18.јануара 2021. године.
 
      Разредне старешине, наставници инструмента, обавестиће све ученике својих класа о начину рада, распореду часова, начину оцењивања и саопштењу успеха благовремено.

20190923 190513 MediumУ Алексинцу су у последњој недељи септембра одржани "Дани Тихомира Ђорђевића", јединствене манифестације која има за циљ промовисање научних радова али и ретроспективе остварених научних постигнућа нашег познатог научног радника, академика и етнолога Тихомира Ђорђевића. У оквиру ове манифестације ОМШ "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу је узела учешће у два наврата. Најпре је у понедељак 23.септембра 2019. године на отварању изложбе фотографија Владимира Ђорђевића и уједно промоције издања читавог тома књига "Народне игре" сестара Јанковић (сестричина Тихомира и Владимира) наступила Милица Красић, наставник соло певања музичке школе. Већ у петак 27. септембра на свечаној академији доделе овогодишње награде "Тихомир Ђорђевић"20190927 123849 Medium наступили су и ученици одсека соло певања у класи Милице Красић и то Валентина Јашаревић и Марко Стевановић уз пратњу корепетитора Маје Ранђеловић и Анђелке Димитријевић. Наступила је и Милица Красић а свеукупни утисак је био да је део академије који је реализовала музичка школа допринео високом уметничком и стилском квалитету академије чија је тема била "породица Ђорђевић". Посебно нам је драго што смо узели учешћа у наведеној манифестацији будући да музичка школа носи име Владимира Ђорђевића и тиме стално доприноси очувању лика и дела не само њега већ и читаве породице Ђорђевић.

20190927 124958 Medium

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

digitalno nasilje

Copyrigcht © 2021 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац