logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

Levi baner

ПОШТОВАНИ УЧЕНИЦИ,
настава у Основној музичкој школи "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу, почиње 01.септембра 2020. године. Настава ће се одвијати по основном моделу за све ученике од првог до завршних разреда, што значи да је заснована на непосредном раду у школи. Обавештавамо све ученике, родитеље и законске старатеље да ће се најстрожије поштовати све наложене мере и стручна упутства за рад школа у школској 2020/2021. години. Нарочито ће се инсистирати на поштовању Упутства о мерама заштите здравља ученика и запослених за основне и средње школе. Са садржином овог и других релевантних докумената можете се упознати овде на сајту школе под одељком ДОКУМЕНТА. Сви ученици ће бити детаљно упознати са правилима понашања и поступања у новонасталим околностима рада у току прве недеље септембра а 31. августа 2020. године биће организован пријем првака ради детаљног информисања и договора око распореда часова. Сва питања израде распореда и планирања наставе биће обављена на индивидуалном нивоу преко разредних старешина ученика, односно наставника инструмената којима сви родитељи и законски старатељи могу да се обрате на доступне телефоне или да контактирају школу. Истичемо да је рад у музичким школама облик рада са најмањим ризиком по здравље ученика будући да се настава инструмената одвија индивидуално.
Са вером да ће наредна школска година протеђи боље од претходне и да ће је обележити добри резултати ученика и наставника колектив музичке школе у Алексинцу ЖЕЛИ СВИМ СВОЈИМ УЧЕНИЦИМА СРЕЋАН ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ А ПРВАЦИМА СРЕЋАН ПОЛАЗАК У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ "ВЛАДИМИР ЂОРЂЕВИЋ" У АЛЕКСИНЦУ.
 
 ОБАВЕШТЕЊЕ О РЕАЛИЗАЦИЈИ НАСТАВЕ ОД 30. 11. 2020. ГОДИНЕ И ИЗМЕНИ ШКОЛСКОГ КАЛЕНДАРА О ОБРАЗОВНО-ВАСПИТНОМ РАДУ У ШКОЛСКОЈ 2020/2021. ГОДИНИ
Поштовани ученици овим путем Вас обавештавамо да ће у складу са најновијим препорукама и мерама надлежних у циљу заштите здравља ученика и запослених у школама настава у ОМШ "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу бити организована У ПОТПУНОСТИ ОНЛАЈ ЗА СВЕ РАЗРЕДЕ почев од понедељка, 30.11.2020. године.
 
Прво полугодиште се завршава 18.децембра 2020. године, зимски распуст траје од 21.децембра 2020. године до 15.јануара 2021. године а друго полугодиште почиње 18.јануара 2021. године.
 
      Разредне старешине, наставници инструмента, обавестиће све ученике својих класа о начину рада, распореду часова, начину оцењивања и саопштењу успеха благовремено.
DSC 0889 MediumНакон бројних иницијатива и готово вапаја за помоћ у решавању проблема школског простора ОМШ "Владимир Ђорђевић" је од локалне самоуправе Општине Алексинац добила на коришћење зграду у улици Момчила Поповића бр.76. Овај објекат је под заштитом Завода за заштиту споменика културе из Ниша а у власништву Општине Алексинац која је издвојила знатна финансијска средства за реконструкцију и адаптацију првог нивоа објекта. Ово је први конкретан корак који је учињен у циљу ублажавања вишедеценијског проблема непостојања школске зграде и неадекватности расположивог школског простора за музичку школу у Алексинцу. Велику захвалност дугујемо DSC 0893 Mediumлокалној самоуправи и нарочито председнику оптине Ненаду Станковићу који је овим показао разумевање и бригу за све облике образовања на територији наше општине а притом је потврдио и намеру да даљим улагањем допринесе завршетку радова на објекту. До сада је реконструисан први ниво а следи и уређење високог поткровља, подрума и фасаде зграде. По завршетку радова ово ће бити репрезентативни објекат у нашем граду јер га краси дух старих градских времена. Настава која ће се овде одвијати биће реализована у јако добрим условима а опремањем једне веће просторије добијена је мала, камерна концертна сала која је недостајала нашем граду. 

DSC 0909 Medium

DSC 0915 Medium

DSC 0921 Medium

 
 

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

digitalno nasilje

Copyrigcht © 2021 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац