logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

Levi baner

ОБАВЕШТЕЊЕ
 
        Настава у ОМШ "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу почеће 01. септембра 2021. године по ПРВОМ МОДЕЛУ што значи да ће се одвијати непосредно у школи. Часови трају 45 минута за све инструменте и предмете осим за наставу инструмената у првом циклусу (1. 2. и 3 разред) где трају 30минута. У школи ће бити примењиване мере заштите здравља ученика и запослених у складу са прописаним мерама и стручним упутствима.
       Сви дописи и стручна упутства су вам доступна на сајту школе па се можете упознати са њиховом садржином.
 
       И поред околности у којима започињемо школску 2021/2022.годину свим ученицима желимо успешну школску годину, добре успехе у раду и вежбању, највише здравља а посебно ученицима првог разреда срећан полазак у музику школу и добродошлицу у велику породицу музичких уметника.
 
                                                                                                                                          Колектив ОМШ "Владимир Ђорђевић"
DSC 0889 MediumНакон бројних иницијатива и готово вапаја за помоћ у решавању проблема школског простора ОМШ "Владимир Ђорђевић" је од локалне самоуправе Општине Алексинац добила на коришћење зграду у улици Момчила Поповића бр.76. Овај објекат је под заштитом Завода за заштиту споменика културе из Ниша а у власништву Општине Алексинац која је издвојила знатна финансијска средства за реконструкцију и адаптацију првог нивоа објекта. Ово је први конкретан корак који је учињен у циљу ублажавања вишедеценијског проблема непостојања школске зграде и неадекватности расположивог школског простора за музичку школу у Алексинцу. Велику захвалност дугујемо DSC 0893 Mediumлокалној самоуправи и нарочито председнику оптине Ненаду Станковићу који је овим показао разумевање и бригу за све облике образовања на територији наше општине а притом је потврдио и намеру да даљим улагањем допринесе завршетку радова на објекту. До сада је реконструисан први ниво а следи и уређење високог поткровља, подрума и фасаде зграде. По завршетку радова ово ће бити репрезентативни објекат у нашем граду јер га краси дух старих градских времена. Настава која ће се овде одвијати биће реализована у јако добрим условима а опремањем једне веће просторије добијена је мала, камерна концертна сала која је недостајала нашем граду. 

DSC 0909 Medium

DSC 0915 Medium

DSC 0921 Medium

 
 

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

digitalno nasilje

Copyrigcht © 2021 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац