logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

Levi baner

ОБАВЕШТЕЊЕ
 
        Настава у ОМШ "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу почеће 01. септембра 2021. године по ПРВОМ МОДЕЛУ што значи да ће се одвијати непосредно у школи. Часови трају 45 минута за све инструменте и предмете осим за наставу инструмената у првом циклусу (1. 2. и 3 разред) где трају 30минута. У школи ће бити примењиване мере заштите здравља ученика и запослених у складу са прописаним мерама и стручним упутствима.
       Сви дописи и стручна упутства су вам доступна на сајту школе па се можете упознати са њиховом садржином.
 
       И поред околности у којима започињемо школску 2021/2022.годину свим ученицима желимо успешну школску годину, добре успехе у раду и вежбању, највише здравља а посебно ученицима првог разреда срећан полазак у музику школу и добродошлицу у велику породицу музичких уметника.
 
                                                                                                                                          Колектив ОМШ "Владимир Ђорђевић"
     Поштовани ученици, родитељи и запослени, наша школа данас прославља свој дан и пуни 55 година континуираног и успешног рада. Јако тешке околности у којима се налазимо услед епидемије корона вируса условиле су да овај дан обележимо на несвакидашњи начин, ипак не смеју нас зауставити у намери да се присетимо нама битног датума у дугом животу наше школе. 02.децембар је датум рођења Владимира Ђорђевића чије име наша школа носи а тиме и чува сећање на нашег истакнутог музичког ствараоца, педагога, мелографа, диригента научног и културног радника.Мало је речи којима се може описати свестраност Владимира Ђорђевића и његов свеукупни допринос стварању и развоју нашег музичког живота али је битно истаћи да музичка школа у Алексинцу настоји и годинама уназад успева да са поносом и апсолутно оправдано, под његовим именом, подстиче и развија музички живот своје средине, музички образује и васпитава генерације деце. И у новим околностима настојимо да остваримо своју улогу па управо дан школе обележавамо концертом наших ученика који можете погледати на нашем YouTube каналу и фејс бук страници школе кликом на доступни линк  https://youtu.be/8Nexbo_9P3Y Чућете основне информације о нашој школи и наше вредне ученике и наставнике који су се припремали и који ће Вам се представити. Њима се посебно захваљујемо а свим ученицима, родитељима и законским старатељима желимо добро здравље и добру сарадњу и у будуће како би смо превазишли ситуацију у којој се сви налазимо и изашли из ње јачи и спремнији за све изазове које нам живот може донети.
 
                                                                                     СРЕЂАН НАМ СВИМА ДАН НАШЕ ШКОЛЕ!!!
 

                                                                                                                            КОЛЕКТИВ ОМШ "ВЛАДИМИР ЂОРЂЕВИЋ" У АЛЕКСИНЦУ

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

digitalno nasilje

Copyrigcht © 2021 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац