logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

Levi baner

ПОШТОВАНИ УЧЕНИЦИ,
настава у Основној музичкој школи "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу, почиње 01.септембра 2020. године. Настава ће се одвијати по основном моделу за све ученике од првог до завршних разреда, што значи да је заснована на непосредном раду у школи. Обавештавамо све ученике, родитеље и законске старатеље да ће се најстрожије поштовати све наложене мере и стручна упутства за рад школа у школској 2020/2021. години. Нарочито ће се инсистирати на поштовању Упутства о мерама заштите здравља ученика и запослених за основне и средње школе. Са садржином овог и других релевантних докумената можете се упознати овде на сајту школе под одељком ДОКУМЕНТА. Сви ученици ће бити детаљно упознати са правилима понашања и поступања у новонасталим околностима рада у току прве недеље септембра а 31. августа 2020. године биће организован пријем првака ради детаљног информисања и договора око распореда часова. Сва питања израде распореда и планирања наставе биће обављена на индивидуалном нивоу преко разредних старешина ученика, односно наставника инструмената којима сви родитељи и законски старатељи могу да се обрате на доступне телефоне или да контактирају школу. Истичемо да је рад у музичким школама облик рада са најмањим ризиком по здравље ученика будући да се настава инструмената одвија индивидуално.
Са вером да ће наредна школска година протеђи боље од претходне и да ће је обележити добри резултати ученика и наставника колектив музичке школе у Алексинцу ЖЕЛИ СВИМ СВОЈИМ УЧЕНИЦИМА СРЕЋАН ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ А ПРВАЦИМА СРЕЋАН ПОЛАЗАК У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ "ВЛАДИМИР ЂОРЂЕВИЋ" У АЛЕКСИНЦУ.
 
 ОБАВЕШТЕЊЕ О РЕАЛИЗАЦИЈИ НАСТАВЕ ОД 30. 11. 2020. ГОДИНЕ И ИЗМЕНИ ШКОЛСКОГ КАЛЕНДАРА О ОБРАЗОВНО-ВАСПИТНОМ РАДУ У ШКОЛСКОЈ 2020/2021. ГОДИНИ
Поштовани ученици овим путем Вас обавештавамо да ће у складу са најновијим препорукама и мерама надлежних у циљу заштите здравља ученика и запослених у школама настава у ОМШ "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу бити организована У ПОТПУНОСТИ ОНЛАЈ ЗА СВЕ РАЗРЕДЕ почев од понедељка, 30.11.2020. године.
 
Прво полугодиште се завршава 18.децембра 2020. године, зимски распуст траје од 21.децембра 2020. године до 15.јануара 2021. године а друго полугодиште почиње 18.јануара 2021. године.
 
      Разредне старешине, наставници инструмента, обавестиће све ученике својих класа о начину рада, распореду часова, начину оцењивања и саопштењу успеха благовремено.
     Поштовани ученици, родитељи и запослени, наша школа данас прославља свој дан и пуни 55 година континуираног и успешног рада. Јако тешке околности у којима се налазимо услед епидемије корона вируса условиле су да овај дан обележимо на несвакидашњи начин, ипак не смеју нас зауставити у намери да се присетимо нама битног датума у дугом животу наше школе. 02.децембар је датум рођења Владимира Ђорђевића чије име наша школа носи а тиме и чува сећање на нашег истакнутог музичког ствараоца, педагога, мелографа, диригента научног и културног радника.Мало је речи којима се може описати свестраност Владимира Ђорђевића и његов свеукупни допринос стварању и развоју нашег музичког живота али је битно истаћи да музичка школа у Алексинцу настоји и годинама уназад успева да са поносом и апсолутно оправдано, под његовим именом, подстиче и развија музички живот своје средине, музички образује и васпитава генерације деце. И у новим околностима настојимо да остваримо своју улогу па управо дан школе обележавамо концертом наших ученика који можете погледати на нашем YouTube каналу и фејс бук страници школе кликом на доступни линк  https://youtu.be/8Nexbo_9P3Y Чућете основне информације о нашој школи и наше вредне ученике и наставнике који су се припремали и који ће Вам се представити. Њима се посебно захваљујемо а свим ученицима, родитељима и законским старатељима желимо добро здравље и добру сарадњу и у будуће како би смо превазишли ситуацију у којој се сви налазимо и изашли из ње јачи и спремнији за све изазове које нам живот може донети.
 
                                                                                     СРЕЂАН НАМ СВИМА ДАН НАШЕ ШКОЛЕ!!!
 

                                                                                                                            КОЛЕКТИВ ОМШ "ВЛАДИМИР ЂОРЂЕВИЋ" У АЛЕКСИНЦУ

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

digitalno nasilje

Copyrigcht © 2021 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац