logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

ПОШТОВАНИ УЧЕНИЦИ,
настава у Основној музичкој школи "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу, почиње 01.септембра 2020. године. Настава ће се одвијати по основном моделу за све ученике од првог до завршних разреда, што значи да је заснована на непосредном раду у школи. Обавештавамо све ученике, родитеље и законске старатеље да ће се најстрожије поштовати све наложене мере и стручна упутства за рад школа у школској 2020/2021. години. Нарочито ће се инсистирати на поштовању Упутства о мерама заштите здравља ученика и запослених за основне и средње школе. Са садржином овог и других релевантних докумената можете се упознати овде на сајту школе под одељком ДОКУМЕНТА. Сви ученици ће бити детаљно упознати са правилима понашања и поступања у новонасталим околностима рада у току прве недеље септембра а 31. августа 2020. године биће организован пријем првака ради детаљног информисања и договора око распореда часова. Сва питања израде распореда и планирања наставе биће обављена на индивидуалном нивоу преко разредних старешина ученика, односно наставника инструмената којима сви родитељи и законски старатељи могу да се обрате на доступне телефоне или да контактирају школу. Истичемо да је рад у музичким школама облик рада са најмањим ризиком по здравље ученика будући да се настава инструмената одвија индивидуално.
Са вером да ће наредна школска година протеђи боље од претходне и да ће је обележити добри резултати ученика и наставника колектив музичке школе у Алексинцу ЖЕЛИ СВИМ СВОЈИМ УЧЕНИЦИМА СРЕЋАН ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ А ПРВАЦИМА СРЕЋАН ПОЛАЗАК У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ "ВЛАДИМИР ЂОРЂЕВИЋ" У АЛЕКСИНЦУ.
20191008 115309 Medium"Дечија недеља", традиционална октобарска манифестација, обележена низом пригодних активности у Алексинцу. И музичка школа у Алексинцу је по традицији учествовала у томе организујући концерт који је одржан 08. октобра 2019. године у великој сали ЦКУ са почетком у 11:30. Публику су и ове године чинили ученици обе градске основне школе али и неколико група предшколаца вртића "Лане". Наступило је 16 ученика музичке школе свих инструменатаIMG fbd9dfd0719618566ae2d87da073781a V Medium и узраста. Програм је био занимљив, било је и интересантних костима а за атмосферу се побринуо Срђан Стојадиновић Леби као водитељ и аниматор концерта. Он се потрудио да интересантним текстовима о инструментима и композиторима допринесе да овај концерт буде не само занимљив већ да добије и едукативни карактер.  Судећи по реакцијама деце у публици, у томе је у потпуности успео.

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

Copyrigcht © 2020 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац