logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

НАЈАВА

ПОЧЕО УПИС ПРАВАКА ЗА ШКОЛСКУ 2019/2020 ГОДИНУ
         Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" у Алексинцу, почела је упис нових полазника за школску 2019/2020.годину. Упис ученика се врши на основу резултата пријемног испита а места има за клавир, хармонику, флауту, кларинет, виолину, соло певање и гитару. Број ученика је ограничен па пријављивање за упис траје док има слободних места. Пријава као и провера музичких способности почиње 20. и траје до 24. маја 2019.године У ПЕРИОДУ ОД 13:00 ДО 20:00 САТИ У ПРОСТОРИЈАМА ШКОЛЕ А ТО ЈЕ ЛЕВО КРИЛО "ДОМА КУЛТУРЕ". Заинтересовани ученици са територија општине Ражањ и Соко Бања могу се јавити у просторијама основних школа у којима раде издвојена одељења музичке школе из Алексинца. 
                                  
ПОЖУРИТЕ БУДУЋИ ПРВАЦИ И ДОБРОДОШЛИ У ВЕЛИКУ ПОРОДИЦУ МУЗИЧКИХ УМЕТНИКА

Концерт и изложба поводом дана школе 02.12.2019.

IMG 6152 LargeНаша школа је по 53. пут прославила свој дан уз музику и уметност. 2019. године се обележава 150 од рођења Владимира Ђорђевића чије име школа поносно носи па је том приликом отворена изложба дела његове научне грађе али и личних докумената и фотографија у галерији бр.2 ЦКУ у Алексинцу. Одмах потом, наши ученици и наставници приредили су концерт у Великој сали ЦКУ на коме су наступили ученици из  Алексинца и нашег одвојеног одељења у Ражњу. Програм је садржао и презентацију рада наше школе током протекле године коју јеIMG 6155 Large представио директор Марко Јеленић и доделу захвалница наставницима и сарадницима који прослављају важне јубилеје рада ове године.

Концерт је био веома посећен и запажен а посебну пажњу публике привукли су ученици који су чланови хора ОМШ и оркестра ОМШ.

Хвала гостима који су присуствовали и увеличали овај празник као и нашим сарадницима Градској библиотеци "Вук Караџић" и Центру за културу и уметност у Алексинцу.

IMG 6105 Large

IMG 6068 Large

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

Copyrigcht © 2020 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац