logo

592 slide1 600

dokumenta

viva harmonika

Sanja Pavlovic

Levi baner

prirodne nepogode

krizne situacije

Odgvor na krizne situacije i traumaticne dogadjaje

cuvam te01

1esDnevnikProveraocena

Facebook logo 2015

 

Screenshot 1Poštovani,

Ovim putem Vas obaveštavamo da će se u Aleksincu u aprilu 2022. godine održati PETI Internacionalni Festival „VIVA HARMONIKA“. Festival će biti održan od 11. do 17. aprila 2022. godine i dalje sa osnovnom idejom promovisanja harmonike, jačanje interesovanja prema harmonici ali i prema muzici generalno kod dece i promovisanje mladih izvođača na harmonici.
Pozivamo Vas da nam se svojim učešćem pridružite u ostvarivanju istaknutih ciljeva kako bi harmonikaši svih uzrasta imali još jednu priliku da se javno predstave, prikažu svoja postignuća i ostvare rezultate. 
 
Takmičenje će biti održano onlajn zbog nesigurne epidemiološke situacije u vezi sa proglašenom pandemijom korona virusa.
 
  Direktor škole           Direktor takmicenja
mr. Marko Jelenić      Aleksandar Stanković
 
UPUSTVO ZA SLANJE SNIMKA:
 
          Video snimak takmičara postavlja se na YouTube kanal (poželjno je snimati horizontalno) sa označenom opcijom Javno i isključenim komentarima.
U opisu videa potrebno je navesti ime i prezime kandidata i program koji se izvodi.
Na video snimku se jasno mora videti lice kandidata i instrument u celosti.
Kompozicije se mogu slati u odvojenim video zapisima koji moraju biti zadovoljavajućeg kvakiteta i snimani u istim uslovima.
Link video snimka (YouTube link) zajedno sa dokazom o uplati donacije (fotografija) i izvodom iz matične knjige rođenih (fotografisani ili skenirani dokument) učitati kao fajl u polja predviđena u onlajn prijavi.
Za sva pitanja obratiti se na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
ROK ZA PRIJAVU JE 08. APRIL 2022.
 

ФИЛМ О ШКОЛИ

НАША ХИМНА

Smotra horova

digitalno nasilje

screen 22.09.4003.11.2021

slobodno vreme

mentalno zdravlje

IOP

trema

diskriminacija

pozitivne ljudske vrednosti

Copyrigcht © 2024 Основна музичка школа "Владимир Ђорђевић" Алексинац